Direcció contrària

Hi ha infinitat d’autoritats del món de l’autoajuda (un poti-poti que inclou tècniques, disciplines i filosofies vitals de tota mena) que insistentment ens recorden que el millor que podem fer per deixar de patir és perfeccionar les qualitats del nostre ego: Fent-lo més resistent, més adaptable, més segur de sí mateix, més compassiu, més empàtic, més eficaç, més creatiu, més comprensiu, més conscient…

Però hi ha una minoria d’homes i dones que circulen en direcció contrària. Ells proposen desmantellar l’ego, fer-lo caure, calar-li foc, aniquilar-lo, fer-lo desaparèixer completament i d’aquesta manera despertar del somni i alliberar-nos del patiment.

Fins fa poc he estat circulant amb la majoria, mirant amb estranyesa i un pèl de desconfiança aquests pocs que circulen en direcció contrària. Però ara…ja no ho sé. Ja no estic segur de qui circula en direcció contrària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s