Ara ja no et convenç

Aquest despertar no implica que no puguis sentir desig, dolor, joia, felicitat, patiment o tristesa. Encara pots sentir tot això. El que passa és que ara ja no et convenç.

Ken Wilber (1949- ). Escriptor.

 

Aquelles persones que han experimentat un despertar espiritual, diuen freqüentment que allò que els ha succeït no es pot explicar amb paraules. Com a molt, poden dir que la percepció que tenen de la vida ha adquirit un aroma especial. Res en particular però quelcom sutil que ho ha transformat tot completament.

Els seus ulls continuen veien les mateixes imatges, les seves oïdes senten els mateixos sons, la qualitat de les emocions que experimenten és la mateixa, els pensaments transcorren de la mateixa forma, però……

Hi ha alguna cosa més (o menys) que abans del despertar. Potser una sensació, inexplicable, indescriptible, de que tot plegat és només una representació, una realitat aparent, el producte de la hipnosi divina, el teatre de la creació (Lila segons la mitologia hinduista) o com dirien els aficionats al cinema: Matrix.

Inquietant?

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s