Una nova edició del Taller ja és aquí

Fa uns mesos em vaig proposar organitzar un taller sobre la pràctica de l’atenció plena. Després de pensar-ho una mica vaig estar a punt de desestimar la idea: Estava una mica cansat de la moda mindfulness. Només calia fer una ullada ràpida a la web per trobar una infinitat de xerrades, cursos, videos i tallers sobre el tema. Que si menjar i dietes mindfulness, que si comunicació mindfulness, que si relacions mindfulness, que si exercici mindfulness….ufff.

Però després de reflexionar amb més profunditat vaig dir-me: “I què?” Vaig pensar que no tenia sentit deixar de fer una cosa que em venia de gust pel sol fet de que estava massa “de moda” o de que estava cansat de trobar-me-la fins “a la sopa“.

Així doncs em vaig posar en marxa. Volia fer un taller diferent, amb grups petits, més íntim, pràctic i sense un guió massa predefinit. I fa pràcticament un mes que vaig començar amb el primer grup.

La vostra resposta ha estat magnífica i sorprenent. Volia fer un taller de “prova” i l’interés que heu demostrat fa que avui us anuncii que s’obre el plaç d’incripció per la 4ª Edició!!

En aquesta ocasió us convido a acompanyar-me durant els dilluns 5,12,19 i 26 de novembre. Si esteu interessats o interesades i voleu rebre més informació no dubteu en posar-vos en contacte visitant l’apartat “Vols contactar amb mi?

Per acabar vull agrair a tots els participants de les edicions anteriors el seu suport que ha fet possible que arribem (de moment) a la 4ª edició. Moltes gràcies!! Em sento afortunat! 🙂

2 respostes a “Una nova edició del Taller ja és aquí

  1. Holaaaa!!
    Hace tiempo que quiero hacer un taller de atención plena. Acabo de entrar en tu página y me gusta lo que escribes. Veo que a este nuevo taller (4a edición) llego tarde, pues empezaba hoy. ¿Donde impartes los talleres?, ¿qué horario y precio tienen?. Te agradecería que me pasaras información al respecto. Gracias de antemano.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s