No vull seguir així.

Sovint la nostra vida és com pujar una paret vertical: Cada moviment ens suposa un esforç. No podem relaxar-nos mai perquè correm el risc de caure muntanya avall. No sabem amb certesa què ens espera al final del camí. Ens sentim atrapats perquè no podem fer marxa enrere i l’única opció es seguir endavant, continuar pujant.

I quan més amunt pugem, més forta és la por a les conseqüències de la caiguda. I quan més forta és la por, més rígid es posa el nostre cos i més difícil és fa seguir pujant. I amb la por intensa apareixen tot un seguit de pensaments terribles i catastròfics que no fan més que empitjorar la situació: Més dolor i més por en un cicle de patiment que ens pot semblar etern.

Hi ha alguna manera d’acabar amb tot això?

Afortunadament, sí.

La pràctica de l’atenció plena (mindfulness) neix de la unió d’una antiga tradició meditativa i dels coneixements en el camp de la neurociència dels darrers trenta anys.

Aquesta combinació perfecta de saviesa antiga i moderna es presenta com una solució real, eficaç i pràctica a aquesta situació.

La pràctica de l’atenció plena no és un conjunt de tècniques de relaxació, ni una cura ràpida pels nostres problemes, ni una teràpia, ni molt menys una religió.

Es tracta senzillament d’una actitud vital. D’una manera de viure (i no només sobreviure) la nostra vida de forma plena, compassiva i amb sentit.

Des de fa temps em dedico a transitar aquest camí, acompanyant a tothom qui estigui interessat.

És per això que m’alegra anunciar-vos la propera edició del Taller d’Introducció a la Pràctica de l’Atenció Plena que faré els dies 5, 12, 19 i 26 de febrer de 2020 al Vendrell.

Si desitgeu més informació (continguts, horaris, preu…) no dubteu a posar-vos en contacte amb mi a través del formulari que trobareu a la web.

Salut i consciència!

 

2 respostes a “No vull seguir així.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s