Nova edició del Viatge de l’Heroi a través del Tarot de Marsella.

Ja tenim data per una nova edició del taller sobre el Viatge de l’Heroi a través del Tarot de Marsella.

I això de què va?

El Viatge de l’Heroi és el nom que es dona al procés de creixement i transformació personal que en major o menor mesura experimentem tots els éssers humans a la nostra vida. Durant aquest viatge trobem aliats que ens faciliten el camí i també trobem monstres que ens confronten amb les nostres pors i inseguretats. Al final l’heroi torna a casa però ja no és la mateixa persona que va iniciar el viatge. Ha crescut, ha evolucionat i en definitiva s’ha transformat. Aquest viatge de transformació pot ser interpretat tant en clau psicològica com en clau espiritual. La importància d’aquest viatge és tan gran que els seus efectes han estat recollits per camps tant diversos com la psicologia, l’antropologia, la mitologia, la religió i l’art.

El Tarot de Marsella lluny de ser un simple joc de cartes que s’ha fet servir per jugar o per “endevinar” el futur, és un autèntic llibre de coneixement. A les seves cartes (especialment als 22 arcans majors) trobem un compendi de símbols de diverses tradicions. Aquest símbols estan perfectament estructurats i ens ajuden a interpretar els processos de canvi i transformació que tenen lloc a tots els nivells (des de les galàxies més llunyanes fins a les cèl·lules del nostre cos).

En aquest taller aprendràs a llegir el Tarot de Marsella. No per endevinar un futur que no és més que un conjunt de probabilitats, sinó per entendre millor un present sempre complexe i sota la influència de diferents energies o arquetips. Conèixer el futur (si és que això és realment possible) ens faria presoners d’un destí inexorable. Conèixer el present alliberarà tota la nostra potencialitat per viure una vida més rica i plena de sentit. El Tarot de Marsella esdevindrà així l’autèntic mapa del Viatge de l’Heroi.

Informació útil:

El taller té una durada de 12 hores repartides en dos dissabtes consecutius (de 10 del matí a 6 de la tarda amb una pausa a migdia per dinar). Les dates per aquesta nova edició son els dies 4 i 11 de febrer de 2023.

El taller es farà a Tarragona, a la Vall de l’Arrabassada.

El preu del taller és de 200€.

T’interessa? Envia’m un missatge a info@jordiguarinos.com per confirmar la teva reserva o per rebre informació més detallada.

Foto: https://unsplash.com/es/@bmann

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s