Activitats

1- Taller d’introducció a la pràctica de l’atenció plena.

Es tracta d’una activitat pensada per ser duta a terme en grups petits (de fins a sis persones).

El taller consta de quatre sessions de 90 minuts de durada cadascuna. La periodicitat de les sessions és setmanal i al final de cada sessió es suggereixen alguns exercicis per fer durant la resta de la setmana.

En aquest taller treballem els fonaments de l’atenció plena i comencem a experimentar els seus efectes en el nostre dia a dia.

El caràcter del taller es eminentment experiencial i per aquest motiu es dona preferència a la pràctica, encara que també es faciliten els continguts teòrics essencials per poder tenir una visió més completa del tema.

El fet de treballar en grups tan petits crea un clima d’intimitat i seguretat que facilita als participants que així ho vulguin el compartir les seves experiències amb la resta dels membres del grup. Això fa que els beneficis i l’enriquiment personal que ens proporciona aquesta activitat sigui encara més gran.

Si estàs interessat o interessada i desitges més informació referent a aquesta activitat (ubicació, dates, horaris, preu….) no dubtis a omplir el formulari que trobaràs a la secció “Vols contactar amb mi?“.

 

31752455_170702670265125_1573368218423132160_n

2- Xerrades divulgatives sobre la pràctica de l’atenció plena com a via d’autoconeixement.

Formes part d’una organització, d’una empresa, d’un centre cívic, d’una associació, d’una comunitat o simplement d’un grup de persones interessades en el creixement personal?

T’agradaria saber una mica més sobre els orígens i la història de la via de l’atenció plena? Sobre els seus beneficis? Sobre la seva pràctica?

T’agradaria escoltar la meva experiència personal en el camp de l’atenció plena i com m’està ajudant a viure d’una manera més senzilla, més harmònica i en definitiva més plena?

T’agradaria conèixer també les dificultats que estic trobant en aquest camí?

M’encantarà compartir una estona amb el teu grup i poder conversar tranquil·lament sobre tots aquests aspectes de l’atenció plena.

Si desitges més informació  no dubtis a omplir el formulari que trobaràs a la secció “Vols contactar amb mi?“.

20181010_172134

3- Taller d’atenció plena “a domicili”.

Imagina’t que sou un grup de 6 persones interessades en fer el taller d’atenció plena i que no podeu o no us ve de gust desplaçar-vos fins El Vendrell (on faig el taller habitualment).

Cap problema!

Tens set cadires i un espai on poder-nos seure fent una rotllana?

Si la resposta és que sí, llavors jo puc venir i fer-vos el taller “a domicili”.

Demana més informació a la secció “Vols contactar amb mi?“.