Testimonis

claudia perf 150p  Clàudia: “A vegades, plou de manera inesperada. A vegades et vindrà de gust mullar-te o tancar-te a casa. I d’altres necessitaràs un paraigua. A la vida a vegades també necessites un paraigua. Els tallers del Jordi (i el Jordi) són el meu paraigua. Transparent, per ser conscient de la pluja, però que et permeti no mullar-te, si ho vols. Respirar, somriure i observar.
humberto3  Humberto: “Participar en el Taller de Atención Plena ha sido una experiencia extraordinaria. La sabiduría y practicidad de Jordi se plasma en cada sesión que son enriquecedoras y personalmente noto los avances sesión a sesión. Capaz de ponerse en tu lugar y de hacerte pensar en ti para mejorar esa atención plena y desactivar tus creencias. Desde que lo conocí cada día mi vida ha mejorado.”
arantzazu Arantzazu: “Aquest taller representa allò que diem “tocar de peus a terra” però també obrir finestres i veure tot un paisatge nou al teu voltant. El clima que es crea durant les sessions és meravellós i Jordi és un gran professional i millor persona. Et fa sentir viu!”
laura perf Laura: “Amb la sensació que anar sense expectatives ha estat la millor de les opcions per conèixer que és realment el mindfulness, he tingut l’oportunitat de trobar un espai per mi, un espai on retrobar la meva essència, on sentir que és el que passa dins meu quan, per un instant, puc generar la consciència necessària que et porta a l’autoconeixement. No és fàcil despullar-se de l’ego per vestir-se d’humilitat, compassió, comprensió per arribar a entendre la vida dins la seva màxima expressió d’amor, on no hi ha lloc per als judicis i on la sensació d’alliberament és la que t’acompanya. Fluir…allò que tant desitgem i ens costa alhora, però que quan ens fem conscients que estem aquí de pas, ens donem l’oportunitat de navegar cap on sentim sense la necessitat imperiosa de forçar que res succeeixi, simplement, deixar que la vida ens sorprengui. Gràcies Jordi pels teus coneixements, per compartir-los amb nosaltres, per oferir aquest espai de retrobament, simplement, gràcies.”
elena perfElena: “Penso que les persones apareixen a la nostra vida per aprendre alguna cosa. Fa anys que conec al Jordi i sempre aprenc alguna cosa de la seva forma de pensar i de fer. I ara, amb aquest taller d’atenció plena, he après a desmitificar aquest desconegut món. El Jordi ho ha explicat de forma clara, pràctica, i coherent amb la nostra realitat, proporcionant eines per a que cadascú ho apliqui en el seu dia a dia i aprenguem a estar mes atents del que pensem, del que sentim sense jutjar. Gràcies Jordi per la teva generositat. Felicitats per la teva manera de fer el taller.”
roserRoser: “Gràcies a aquest taller d’Atenció Plena he pogut explorar i endinsar-me una mica més en tot aquest món de la meditació. Fins ben bé aquests dies no havia aconseguit trobar-hi un sentit en tot això… Suposo que necessitava una pauta o entrar-hi a poc a poc. Com qui aprèn a llegir o escriure. Malgrat encara em falta molt per aprendre, sento que és una cosa que em fa sentir còmoda i que per a mi està sent un aprenentatge molt gran; un creixement personal brutal. Tinc ganes de seguir i de conèixer més sobre tot això del mindfulness i tot gràcies a aquestes sessions del taller.”
maica perf Maica: “Uns escrits en una xarxa social em van portar al Jordi. Les seves paraules van atreure la meva atenció causant un efecte d’atracció i curiositat. No coneixia aquesta pràctica, havia intentat la meditació per lliure i buscava una referència per saber més del tema. Des de la primera sessió vaig quedar captivada, fascinada, seduïda. La pràctica m’ha aportat les eines per prendre consciència de la meva presència. Sentir-me la protagonista de la meva vida. Alliberar-me dels meus pensaments, per així prendre consciència de qui sóc. He gaudit molt aconseguint sentir el que el “Mestre” em mostrava, però també he patit la desolació de la destrucció, per després sentir-me més lliure, alliberada, més present. Agraeixo profundament haver-me creuat amb el Jordi, amb el seu taller, amb la seva saviesa … M’ha donat tot i no m’ha donat res. Abans d’acabar el taller, pensava que no podria seguir jo sola; què faria sense aquestes sessions? Ara sé que sempre he estat acompanyada, però no em sentia. Gràcies Jordi per ajudar-me a SER. Gràcies per ser “el meu Mestre””.
monica perf Mònica: “Fa uns quants anys que conec el Jordi, em vaig apuntar al taller per curiositat i sense cap expectativa, havia sentit a parlar del “mindfulness”, però no sabia què era. Doncs ha sigut per a mi una experiència molt positiva, he estat a gust amb el Jordi i amb els companys. L’ explicació de l’atenció plena l’ha realitzat de manera clara i entenedora complementada amb exercicis pràctics durant el taller i a casa. Tot plegat mitjançant la pràctica ets més conscient i vius plenament petits moments. Personalment introduir en el meu dia a dia l’atenció plena ha sigut simplificar pensaments, de manera que la ment deixa de ser un motor constant i comences a fluir en la teva totalitat. Moltes gràcies Jordi per la teva ensenyança, sabiduria, i saber estar.